Home Reinigen Activiteiten Witten Producten Offerte Contact FAQ
 
 

Activiteiten ETC

Voor het reinigen van de binnenkanten zijn verschillende mogelijkheden.

Licht in de serre, daar draait het om.
Indien u minder (direct) licht wil krijgen in de serre, dan kan dat door in de zonnige perioden de serre te witten (ook kalken, witten,krijten genoemd). Wil u daarentegen meer licht, dan kan dat  door  de serre te reinigen. Of indien u enkel de warmte wil beperken in de serre, kan ook dit worden geregeld door specifieke schermmiddelen.

ETC helpt u bij dit regelen van de lichtinval, doordat haar hoofdaktiviteit net bestaat uit het reinigen en aanwitten van serres.
Wij behandelen zowel de binnenkant als de buitenkant.

We witten en ontwitten ook koepels of lichtstraten op de daken van bedrijven. 
Wij reinigen ook de dakgoten van de serres.

Door jarenlange ervaring staat ETC garant voor een optimale uitvoering van al haar activiteiten, en van een zeer adequate en up-to-date kennis van de gebruikte producten. Het is een geregistreerd bedrijf, waarvan U de gegevens terugvindt in de rubriek Contact. 
 

ETC... voor een glashelder resultaat !

 

Andere activiteiten ETC

Reinigen goten

Wanneer u over een 4mtr kap serre beschikt en een servicerail, kunnen de goten, samen met het glaswassen gereinigd worden via de kasdekreiniger. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er minstens 2 x /jaar geborsteld wordt. Niet alleen is er een gootborstel voorzien aan de kasdekreiniger of borstelmachine, maar uniek voor ETC is ook het hogedruksysteem dat eraan is bevestigd waarmee , op eenvoudig verzoek, de goten een extra wasbeurt krijgen.

Voor al de andere gevallen moeten de goten manueel uitgekuist worden:

ofwel wordt het vuil er grotendeels gewoon uitgehaald
ofwel word eerst het vuil er grotendeels uitgehaald en worden daarna de goten uitgespoten met water. Dit laatste is een vrij tijdrovende taak omdat het vuil telkens op het glas terechtkomt door het spuiten, en dat dus telkenmaal verder moet gespoten worden. Daarom is deze methode vooral aan te raden bij de kortere serres, maar bijna onmogelijk bij lange serres.

Indien er niet in de goten van de serre kan gelopen worden, gebruiken we steps waarmee we in de goot kunnen rijden.

Magazijnen (en machines erin) reinigen

Wij reinigen ook de wanden van magazijnen langs binnen en langs buiten, evenals machines die erin staan ( bvb belangrijk voor voedingsinspectie in groentensector).

reinigen van binnenkanten
reinigen van buitenkanten
onze machines